Vesék

Támogassa szervezete természetes szűrőit, hogy hatékonyan láthassák el feladatukat. Vegyszerekkel és toxinokkal vagyunk körülvéve, amelyek árthatnak szervezetünknek, pedig szinte lehetetlen megszabadulni a modern világ szennyezettségétől. Ennek ellenére szervezetünk képes kiválasztani ezeknek a káros anyagoknak a nagyrészét, hála a húgyúti rendszernek, ezenbelül is leginkább a veséknek. Az állandó kiválasztó funkciónak köszönhetően ezek az anyagok nem halmozódnak fel szervezetünkben, és segítenek megőrizni az egészséges egyensúlyt. Ha a veséink megvédenek bennünket, ők is megérdemlik a védelmet!

Kidneys.png
Veséi a nap 24 órájában, a hét minden napján megállás nélkül dolgoznak. Létfontosságú szervek, pont mint a szív, és a fő funkciójuk az, hogy "megszűrjék" a vért, és kiválasszák a toxinokat és a salakanyagokat a vizeleten keresztül.
Walurinal Nefro

Walurinal Nefro

A felső húgyúti rendszer támogatása

Fedezd fel

Cikkek

Szóval miért pisilnek a csajok szex után?

Szóval miért pisilnek a csajok szex után?

A pasik sokszor nem értik, hogy mit miért csinálnak a lányok. Valamilyen rejtélyes női szeszélynek gondolhatják sokan közülük azt is, hogy az együttlétek után kényszeresen a mosdóba járunk – holott ennek bizony kőkemény egészségügyi oka van. De mit mondj akkor, ha a párod elkezdi feszegetni ezt a témát?
Tudjon meg többet
Gyermekkori intim higiénia – Hogyan beszéljünk róla csemeténkkel?

Gyermekkori intim higiénia – Hogyan beszéljünk róla csemeténkkel?

 A testi higiéniára szoktatás nagyon korán elkezdődik a gyermekek életében, hiszen a fürdés során minden pici gyermek próbálja felfedezni a testének pelenkába rejtett részét is. Ilyenkor nagyon fontos, hogy a szülő hogyan reagál a baba nemi szervekkel kapcsolatos kíváncsiságára

Tudjon meg többet
Felfázás, alias húgyúti fertőzés – Van köze a hideghez vagy nincs?

Felfázás, alias húgyúti fertőzés – Van köze a hideghez vagy nincs?

„Ne ülj a hideg kőre, kislányom, mert felfázol!” Ugye, mindenkinek ismerős ez a mondat, amit lépten-nyomon hallhatunk a szüleinktől? Az való igaz, hogy a hideg időjárás okozhat kellemetlen perceket, ha nem öltözünk fel eléggé, de vajon a gyakori és fájdalmas pisiléssel, valamint alhasi fájdalmakkal járó húgyúti fertőzés kialakulásának közvetlen okozója a hideg?
Tudjon meg többet

Nézze meg legutóbbi videónkat