Urinal

Urológus szakértők közreműködésével kifejlesztve

A Walurinal a Walmark-tól ExocyanTM-t tartalmaz, egy minőségi amerikai tőzegáfonya kivonatot, melyet proantocianidin (PAC) tartalomra standardizáltak.

A Walurinal 2011-ben fejlesztette ki és szabadalmaztatta a tőzegáfonya és a D-vitamin kombinációját.

Itt érdemes megemlíteni, hogy a tőzegáfonyának nem a PAC az egyetlen aktív összetevője, és nem csupán az ExocyanTM, hanem a termékekben felhasznált többi tőzegáfonya kivonat és szárított lé is a növény természetben előforduló összetevőinek teljes spektrumát tartalmazza változatlan arányban.

  • A gyógyszeripari minőségbiztosításban alkalmazott GMP-minősítéssel rendelkező gyárban készül

  • Minőségi tanúsítvánnyal rendelkező alapanyagbeszállítók

  • Megbízható eredetű tőzegáfonya

  • Szigorú minőségellenőrzés

GYIK

Cikkek

Szóval miért pisilnek a csajok szex után?

Szóval miért pisilnek a csajok szex után?

A pasik sokszor nem értik, hogy mit miért csinálnak a lányok. Valamilyen rejtélyes női szeszélynek gondolhatják sokan közülük azt is, hogy az együttlétek után kényszeresen a mosdóba járunk – holott ennek bizony kőkemény egészségügyi oka van. De mit mondj akkor, ha a párod elkezdi feszegetni ezt a témát?
Tudjon meg többet
Gyermekkori intim higiénia – Hogyan beszéljünk róla csemeténkkel?

Gyermekkori intim higiénia – Hogyan beszéljünk róla csemeténkkel?

 A testi higiéniára szoktatás nagyon korán elkezdődik a gyermekek életében, hiszen a fürdés során minden pici gyermek próbálja felfedezni a testének pelenkába rejtett részét is. Ilyenkor nagyon fontos, hogy a szülő hogyan reagál a baba nemi szervekkel kapcsolatos kíváncsiságára

Tudjon meg többet
Felfázás, alias húgyúti fertőzés – Van köze a hideghez vagy nincs?

Felfázás, alias húgyúti fertőzés – Van köze a hideghez vagy nincs?

„Ne ülj a hideg kőre, kislányom, mert felfázol!” Ugye, mindenkinek ismerős ez a mondat, amit lépten-nyomon hallhatunk a szüleinktől? Az való igaz, hogy a hideg időjárás okozhat kellemetlen perceket, ha nem öltözünk fel eléggé, de vajon a gyakori és fájdalmas pisiléssel, valamint alhasi fájdalmakkal járó húgyúti fertőzés kialakulásának közvetlen okozója a hideg?
Tudjon meg többet