Termékeink segítenek a felső és alsó húgyutakról való gondoskodásban akut és hosszútávú szükséglet esetén. 

A legtöbb nő nem fordít elegendő figyelmet a húgyutak egészségére, amíg nem történik meg a baj és ki nem alakul egy húgyúti fertőzés (UTI) vagy vesekő. A Walurinal® márka ezen szeretne változtatni. Először is azt szeretnénk, ha a nők megértenék, hogy miért olyan fontos a húgyútrendszer, és ehhez szeretnénk olyan termékeket kínálni, amelyek segítenek támogatni a húgyutak egészségét, hogy azok megfelelően láthassák el napi feladataikat.

A Walurinal termékek széles választékát kínálja a különféle igényekre és helyzetekre.

Nézze meg legutóbbi videónkat

urinal

Tudjon meg többet a húgyúti rendszerről

A húgyutak feladata a szervezet megtisztítása, a méreganyagok és a bomlástermékek eltávolítása. A felső húgyúti rendszert alapvetően a vesék és a húgyvezetékek alkotják, amelyek a vizeletet az alsó húgyúti szakaszba továbbítják, amelyet a húgycső és a hólyag alkot. A vesék a nap 24 órájában, a hét minden napján folyamatosan dolgoznak. Létfontosságú szervek, akárcsak a szív, fő funkciójuk a vér "szűrése", eltávolítva ezzel a méreganyagokat és a bomlástermékeket a vizeleten keresztül, a húgyhólyag pedig a következő vizeletürítésig tárolja a vizeletet. Annak ellenére, hogy húgyúti rendszerünk ilyen létfontosságú feladatot lát el, a szívvel ellentétben, a legtöbb ember nem fordít elegendő figyelmet arra, hogy aktívan gondoskodjon róla. Ez a Walurinal® márka küldetése. 

urinal

Miért érdemes támogatni a húgyutak egészséges működését?

Érzett már valaha kellemetlen égető érzést pisilés közben? Ez az egyik legfőbb tünete az olyan húgyúti problémáknak, mint a fertőzések, melyek legtöbbjét baktériumok okozzák, amelyek bejutnak a húgycsőbe és alkalmanként még a hólyagot is elérik. A húgyutak egészséges működése esetén ezek a baktériumok kimosódnak. 

Hogyan és miért alakulnak ki húgyúti fertőzések?

Ne ülj hideg földön, mert felfázol, kincsem. Ezt valószínűleg hallotta már néhányszor élete során.  Ez az egyik legnagyobb tévhit: hogy az égető problémákat a hideg okozza. Az igazság az, hogy a húgyúti fertőzések körülbelül 80–90% -át az E. coli nevű baktérium okozza, és maga a hideg nem lehet a fő okozója. Éppen ezért a hideg elkerülése nem elég hatékony stratégia a húgyúti fertőzések elkerülésére. Mélyebbre kell ásni ahhoz, hogy ezt jobban megértsük.

Nőként anatómiai okok miatt hajlamosabbak vagyunk a húgyúti fertőzésekre. A női húgycső sokkal rövidebb, mint a férfi. Mindössze 4 cm, míg férfi társaink húgycsöve 20 cm hosszú. Ez lehetővé teszi, hogy a normál flórában jelenlévő E. coli baktériumok sokkal könnyebben eljussanak a hólyagunkba.