Kérdések

Amennyiben a Walurinal készítményekkel kapcsolatban bármilyen észrevétele, kérdése van, hívjon minket a 06 40 200 878-as kék számon vagy küldjön üzenetet az alábbi felületen.

question

Szedhetik-e férfiak a Walurinalt?

Férfiaknál fiatalabb korban a hosszabb húgycső miatt nemigen fenyeget a felfázás veszélye, ha mégis kialakul, feltétlenül orvoshoz kell fordulni. Idősebb korban a dülmirigy megnagyobbodása okozhat hasonló panaszokat.

question

Terhesség mellett bármelyik Walurinalt szedhetem?

A Walurinal kapszula és a Walurinal Max tabletta aranyvesszőt is tartalmaz, amelynek alkalmazása terhességben NEM ajánlott. Az aranyvessző nélküli Walurinal termékek: a Walurinal szirup és a Walurinal Drink italpor nem tartalmaznak terhességre vonatkozó figyelmeztetést, inkább ezek fogyasztását ajánljuk. Javasoljuk, hogy mielőtt bármilyen gyógyszert, étrend-kiegészítőt, tápszert szedne, vagy életmódbeli változást kezdene, kérje kezelőorvosa véleményét.

question

Cukorbetegek szedhetik a Walurinal termékeket? Ha igen, melyeket?

Csak a Walurinal szirup tartalmaz cukrot, ezért a többi Walurinal termékünket tudjuk cukorbetegeknek ajánlani: a Walurinal Max tablettát, Walurinal kapszulát és a Walurinal Drink italport (amely édesítőszereket  (xilit, aszpartám*, neoheszperidin, aceszulfám-K) tartalmaz, nem cukrot).

question

Antibiotikummal együtt alkalmazható a Walurinal Max?

Alkalmazható a Walurinal Max antibiotikumokkal.

question

Pajzsmirigy betegség esetén szedhető a Walurinal?

Nem ismerünk olyan adatot, mely szerint a pajzsmirigy betegséggel, vagy az abban alkalmazott gyógyszerekkel ne férne össze az amerikai tőzegáfonya vagy az aranyvessző, D-vitamin szedése. Egyes források (Guay DR.: Cranberry and urinary tract infection Drugs. 2009;69(7):775-807) szerint a tőzegáfonyában (és más gyümölcsökben is) található flavonoidok a májban lévő citokrom P450 enzimet gátolhatják, emiatt esetleg egyes gyógyszerek lebomlása meglassulhat, hatásuk elnyúlhat. Ezért gyógyszerszedés esetén mindig érdemes a kezelőorvossal megbeszélni a szedett egyéb szereket, diétákat, egyéb rendszeres életmódbeli változásokat.

1 | 2 | Tovább >>

Üzenetküldés

  •  
  • This Is CAPTCHA Image

Főoldal Az oldal tetejére